Zondag 3 november wijnproeverij

Geplaatst: 26-09-2024

In navolging van eerdere, succesvolle edities houden wij op zondag 3 november wederom een wijnproeverij op onze boerderij. Hennie's Veranderij zal omgetoverd worden tot een wijnpaleis waar een dertigtal wijnen op jou staan te wachten! Dit alles wordt georganiseerd samen met Cour du Vin, een Rielse onderneming die alleen biologische en biodynamische wijnen importeert. De visie van Martin Fennema, de oprichter van Cour de Vin, sluit aan bij onze visie. Waar wij bezig zijn om rundvlees op een zo eerlijke manier te produceren, doet hij dat met wijnen. Met respect voor bodem en natuur, maar ook met aadacht voor de wijnboer. Door een goede relatie met hen, verkrijgt Martin unieke maar altijd duurzaam geproduceerde wijnen. Vooral uit Frankrijk. 

Benieuwd naar de wijnen, de herkomst en/of het verhaal erachter? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar info@vanhetzandeind.nl. 

De proeverij begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Kosten zijn 10 euro, te betalen bij binnenkomst. Bij bestelligen boven de 50 euro ontvang je jouw 10 euro terug.

We hopen wederom op een grote opkomst. Uiteraard is onze boerderijwinkel ook geopend deze middag. Het is tevens de ideale mogelijkheid een passend wijntje te zoeken bij je favoriete stukje vlees!

 

 

Nieuws overzicht
Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
  • Zondag 3 november wijnproeverij

    Zondag 3 november wijnproeverij

    Kom jij ook naar onze wijnproeverij?

    lees verder
  • Woensdag 13 november Puur Natuur lezing

    Woensdag 13 november Puur Natuur lezing

    Op woensdagavond vanaf 19.30 ben je van harte welkom op onze boerderij om het verhaal achter ons bedrijf en onze producten te leren kennen!

    lees verder
  • Hoge kortingen in het najaar!

    Hoge kortingen in het najaar!

    Wij kijken terug op een zeer geslaagd kampeerseizoen, maar staan ook in september en oktober graag voor iedereen klaar om een geweldige vakantie te bieden op onze boerderijcamping. En aangezien we dit jaar uitgeroepen zijn tot Leukste boerderijcamping van Nederland, strooien we dit najaar met hoge kortingen!

    lees verder