Woensdag 13 november Puur Natuur lezing

Geplaatst: 26-09-2024

Midden in de Nationale Klimaatweek houden wij een informatie avond over ons bedrijf en onze producten. Sinds wij in 2016 zijn gestart met het verkopen van ons eigen rundvlees, zijn wij steeds bewuster keuzes aan het maken in onze bedrijfsvoering. De wereld om ons heen veranderd, wat ons als boer nieuwe inzichten geeft over het houden van runderen en het produceren van eerlijk rundvlees. We boeren meer en meer met de natuur en daar komen mooie resultaten van!

Op deze avond willen we graag onze boerenvisie vertellen, op welke manier wij de knop om hebben moeten zetten om boer te kunnen blijven. Hoe wij met de juiste samenwerkingen met bijvoorbeeld Keurslagerij van Hest en Landgoed de Hoevens unieke producten kunnen maken. Maar ook wat er bij komt kijken voordat ons vlees verkocht kan worden. En natuurlijk ook wat ons bedrijf en onze producten zo uniek én duurzaam maakt! Uiteraard zijn ook onze samenwerkingspartners aanwezig op deze avond.

Je wordt ontvangen met koffie/thee en een warm Lakenvelder worstenbroodje. Uiteraard zorgen wij ook voor lekkere hapjes tussendoor en een drankje na afloop. Aan het einde van de avond bieden we je graag de mogelijkheid een kijkje te nemen in onze boerderijwinkel.

We starten om 19.30 uur en sluiten rond 22.00 uur af. Graag vooraf even aanmelden, want we hebben een beperkte capaciteit in onze veranda.

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vanhetzandeind.nl

We hopen jullie te mogen ontvangen voor een zeer interessante en wellicht vernieuwende avond voor iedereen!

 

Boerderij van 't Zandeind is trotse supporter van:

 

Nieuws overzicht
Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
  • Zondag 3 november wijnproeverij

    Zondag 3 november wijnproeverij

    Kom jij ook naar onze wijnproeverij?

    lees verder
  • Woensdag 13 november Puur Natuur lezing

    Woensdag 13 november Puur Natuur lezing

    Op woensdagavond vanaf 19.30 ben je van harte welkom op onze boerderij om het verhaal achter ons bedrijf en onze producten te leren kennen!

    lees verder
  • Hoge kortingen in het najaar!

    Hoge kortingen in het najaar!

    Wij kijken terug op een zeer geslaagd kampeerseizoen, maar staan ook in september en oktober graag voor iedereen klaar om een geweldige vakantie te bieden op onze boerderijcamping. En aangezien we dit jaar uitgeroepen zijn tot Leukste boerderijcamping van Nederland, strooien we dit najaar met hoge kortingen!

    lees verder